• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Bekleding caravan

De bekleding voor uw caravan laat u verzorgen door de specialisten van Stoffeerderij Calypso! Als specialist in het maken van de bekleding voor caravans, schepen, bedrijven en huizen zijn we bij Calypso van alle markten thuis en kunnen we u voorzien van de juiste bekleding. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een persoonlijke service en stoffeerwerk op maat waarbij we rekening houden met al uw wensen en ideeën!

Bekleding op maat voor uw caravan

Stoffeerderij Calypso begon ooit met het verzorgen van bekleding voor jachten en schepen. De uitdaging van het vinden van de juiste meubels en bekleding voor deze kleine ruimtes leverden ons veel ervaring en creativiteit op. Op dit moment kunnen we dan ook voor vele andere ruimtes de bekleding verzorgen zoals uw caravan, auto en camper. We maken voor u graag matrassen op maat, sfeervolle zithoeken, duurzame buitenkussens en comfortabele stoelen. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zwartsluis!

Contactinformatie

Dagelijks staan onze specialisten klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van stofferingen. Daarnaast voorzien we u ook graag van meer informatie over de stoffen en materialen uit onze collectie. Zou u graag een advies ontvangen of een offerte op laten maken voor de bekleding van uw caravan? Vul dan online het contactformulier in of neem direct contact met ons op via het telefoonnummer 038-3869947 (Zwartsluis) of 010-4414418 (Capelle aan den IJssel).

Voor de bekleding van uw caravan komt u naar Stoffeerderij Calypso! Vragen? Neem contact op!

Ook interessant:
Bank kussens maken | Bekleden caravankussens | Matrassen op maat Zwolle | Herstoffering Zwolle | Caravankussens bekleden | Meubelstoffering

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel