• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Bootkussens maken

Bij Stoffeerderij Calypso kunt u bootkussens laten maken in alle soorten en maten. Calypso is een modern en professioneel bedrijf waar u al ruim 20 jaar terecht kunt voor het stofferen van diverse meubelen. Wij richten ons daarbij zowel op particulieren als bedrijven. Al het maatwerk, restauratiewerk en het ontwerpen van meubelen gebeurt in ons eigen meubelatelier door onze vakkundige medewerkers. Kom gerust eens langs in onze showroom om een kijkje te nemen!

Bootkussens op maat laten maken

Van oorsprong zijn we bij Stoffeerderij Calypso gespecialiseerd in het stofferen van jachten en schepen. Dit vergt precisie, verfijning en kennis van de benodigde materialen en omstandigheden. Door de jarenlange ervaring en expertise zijn onze vakmensen vandaag de dag in staat verschillende soorten meubelen te stofferen en beperken we ons niet meer alleen tot bootkussens maken. Wilt u bootkussens laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag onze medewerkers dan gerust om een persoonlijk advies en ga samen om de tafel om het ontwerp, de stof en de afwerking van uw kussens te bepalen!

Materialen

Op het gebied van materialen en stoffen heeft u bij Stoffeerderij Calypso een zeer ruime keuze. In onze collectie vindt u alles van linnen en katoen tot wol, leer, suède en diverse kunststoffen. Wij adviseren u graag over de eigenschappen en toepassingen van de verschillende materialen om de beste stof voor uw bekleding te vinden. Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen laten maken? Neem dan even contact met ons op dan helpen we u graag verder!

Wilt u bootkussens laten maken? Kom snel langs of neem contact op!

Ook interessant:
Stofferen Rotterdam | Bank stofferen Zwolle | Stoffeerderij Zwolle | Scheepsstoffering | Projectstoffering Rotterdam | Meubelstofferen Rotterdam

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel