• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Bootstoffering Zwolle

Voor bootstoffering komt u in de regio Zwolle naar stoffeerderij Calypso. Met ruim twintig jaar ervaring en een speciale locatie voor jacht- en scheepsstoffering, krijgt uw boort het gewenste interieur. Intensief gebruik, weersinvloeden en de tijd zijn elementen die zorgen voor slijtage aan leer of stof van boorstoffering. Laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden door onze deskundige medewerkers.

Deskundigheid op het gebied van bootstoffering vindt u in de regio Zwolle bij stoffeerderij Calypso

Met veel aandacht voor bootstoffering is stoffeerderij Calypso de afgelopen decennia uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de regio van Zwolle. Met twee toplocaties in Nederland kunnen wij botenliefhebbers uit Zwolle, Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk gemakkelijk van dienst zijn met het bekleden van bootkussens. Het kiezen van nieuwe bootstoffering is soms een lastige keuze. Laat u daarom goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Voor buitenmeubels kunnen wij leer en kunstleer leveren dat bestand is tegen bijna alle weersinvloeden.

Naast bootstoffering hebben wij de mogelijkheid om in ons eigen atelier een meubel op maat te realiseren. Stel uw vragen over de mogelijkheid voor bootstoffering via het contactformulier en stuur daar een foto van het te bekleden object bij mee! Wij voorzien u graag van vrijblijvende adviezen.

Contact

Vragen over bootstoffering stelt u aan stoffeerderij Calypso door te bellen naar locatie Zwartsluis (regio Zwolle): 038-3869947 of zwartsluis@stoffeerderijcalypso.nl. Of locatie Capelle aan den IJssel: 010-4414418 of: capelle@stoffeerderijcalypso.nl.

Ook interessant:
Kussens bekleden Kampen | Jachtstoffering | Projectstoffering | Tuinmeubel kussens stofferen | Eetkamerstoelen bekleden | Bank stofferen kosten

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel