• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Caravan bekleden

Uw caravan laat u bekleden door de specialisten van Stoffeerderij Calypso! Calypso is dé specialist in de regio Zwolle en Rotterdam waar u terecht kunt voor een bekleding op maat voor uw complete interieur. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in het stofferen van jachten en schepen. Vandaag de dag stofferen we echter de meest uiteenlopende zaken: van stoelen en hockers tot caravans, uitgaansgelegenheden en kantoren.

Caravan meubels bekleden

Stoffeerderij Calypso levert uitsluitend maatwerk en speelt dan ook geheel in op uw wensen en ideeën. Staat u op het punt uw caravan opnieuw te bekleden maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Ga dan eens in gesprek met een van de werknemers van Calypso. In ons meubelatelier gaan we graag samen met u op zoek naar een frisse en nieuwe uitstraling voor de verouderde kussens van uw caravan. Wij maken dan samen met u een tekening van de matrassen, die in onze stoffeerderij geheel voor u op maat gemaakt zullen worden. Tevens kunnen we u informeren over de eigenschappen van de verschillende soorten stoffen en een advies geven over de geschikte materialen. Online kunt u tevens de complete collectie stoffen bekijken en zelf uw ideeën visualiseren!

Onze showroom

Zowel in onze showroom in Capelle aan den IJssel als in Zwartsluis kunt u dagelijks terecht voor meer informatie en een deskundig advies over het bekleden van een caravan. Ook kunnen we u de stalen van de diverse soorten en merken stoffen en leer laten zien om u een beter beeld te geven van de keuze. Voor vragen of prijsopgaven van uw online ontworpen bekleding kunt u tevens contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Uw caravan laten bekleden? Kom langs of neem contact op!

Ook interessant:
Bekleden caravankussens | Matrassen op maat Zwolle | Bootkussens bekleden Zwolle | Caravankussens bekleden | Meubelstoffering | Bank kussens maken

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel