• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Caravankussen bekleden

Uw caravankussen opnieuw laten bekleden laat u over aan Calypso. Calypso is de Stoffeerderij in Zwartsluis en Capelle aan den IJssel waar u terecht kunt voor het (her)stofferen van al uw meubelen en interieur, zo ook de kussens van uw caravan. Wilt u uw caravan een make-over geven of zijn de kussens toe aan een frisse en nieuwe bekleding? Bekijk dan snel wat we voor u kunnen beteken en bestel vandaag nog uw nieuwe caravankussens!

Caravankussen laten bekleden

Stoffeerderij Calypso is al ruim 20 jaar de specialist in maatwerk op het gebied van het stofferen van diverse soorten meubels. Een caravankussen ontwerpen en laten bekleden is bij ons dan ook geen probleem! Wij gaan graag samen met u op zoek naar de juiste stof en materialen en zullen met zorg en precisie de stoffering en afwerking van uw kussens verzorgen. Door het intensieve gebruik van de kussens bekijken we bij het stofferen ook direct de staat van het binnenwerk. Zo nodig kunnen onze vakmensen deze vervangen of repareren zodat u er weer voor een lange periode op uit kunt trekken met leuke en comfortabele kussens!

Team Calypso

Bij Stoffeerderij Calypso kunt u niet alleen rekenen op een uitgebreid keuze aan stoffen, merken en materialen, maar ook een professionele service en vakkundig maatwerk staan bij ons voorop. Ons vaste team van bekwame vakmensen zorgt voor een constante kwaliteit en een flexibele instelling voor u als klant. Eerder stoffeerden we al meubels voor vele particulieren en bedrijven zoals woninginrichters, ontwerpers, interieurbouwers en jachtbouwers. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met het bekleden van een caravankussen? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie!

Een caravankussen laten bekleden? Kom naar onze showroom of neem contact op!

Ook interessant:
Stoelzitting stofferen | Bootstoffering Zwolle | Meubelstoffering Emmeloord | Meubelstoffeerder | Herstofferen tuinmeubels | Stofferen projecten

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel