• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Caravankussens bekleden

Caravankussens laat u bekleden bij Stoffeerderij Calypso! Al ruim 20 jaar zien wij het als een uitdaging om voor kleine ruimtes zoals caravans, boten, schepen en auto’s de juiste stoffering te ontwerpen en maken. Door de jarenlange ervaring in verschillende branches kunnen we inmiddels veel meer voor u betekenen en verzorgen we ook het stofferen van kantoorpanden, huizen en winkels. Voor het bekleden van uw caravankussens bent u bij ons dan ook aan het goede adres!

Caravankussens laten bekleden

Een caravan gaat na aankoop vaak jaren mee. Dat is natuurlijk ideaal maar na verloop van tijd beginnen de kussens toch sporen van slijtage te vertonen en zijn ze tevens erg gedateerd. Bij Stoffeerderij Calypso hebben we hiervoor de ideale oplossing. U kunt uw caravankussens bij ons namelijk opnieuw laten bekleden waarmee u niet alleen voor een frisse uitstraling zorgt, maar het zitcomfort van uw interieur tevens verbetert. Bij het herbekleden wordt door onze vakmensen namelijk ook het binnenwerk nagekeken en zo nodig gerepareerd of vervangen waardoor u weer vele jaren plezier kunt hebben van uw nieuwe caravankussens!

Meer informatie

Voor een gemiddelde caravan heeft u slechts 10 tot 15 m stof nodig. In onze Calypso showroom vindt u een uitgebreid aanbod stoffen van verschillende materialen, merken en kwaliteiten waardoor u geheel naar eigen stijl en budget passende bekleding kunt uitzoeken. Zou u graag meer informatie ontvangen of een persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op!

Caravankussens laten bekleden? Neem contact op of kom langs!

Ook interessant:
Stoffeerbedrijf | Stoffeerderij | Projectstoffeerder | Stofferen Rotterdam | Bank stofferen Zwolle | Stoffeerderij Zwolle

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel