• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Herstoffering Zwolle

Met herstoffering van stoffeerderij Calypso bespaart u op de aanschaf van meubels en kussens. Wij houden ons ook bezig met scheeps- en jachtstoffering. Wij hebben veel kennis van materialen en leveren perfect maatwerk op het gebied van stoffering en herstoffering van meubels en bijvoorbeeld de kussens van uw boot. Wij denken graag met u mee!

Herstoffering van uw meubels in de regio Zwolle

Wilt u de kussens van uw caravan of boot laten herstofferen in de regio Zwolle? Stoffeerderij Calypso kan u uitstekend van dienst zijn. Wij verzorgen al jaren de herstoffering van bijvoorbeeld stoelen van oldtimers, voor klanten uit Zwolle Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Wij beschikken over een ruim assortiment aan leer en stoffen van diverse bekende merken. In ons meubelatelier in Capelle aan den IJssel kunnen wij meubels van binnenuit herstellen en herstoffering uitvoeren. Bekijk de projecten die wij hebben gedaan en kies voor een bedrijf met passie voor het opknappen van meubilair.

Bent u op zoek naar zitmeubels op maat, dan kunt u als bedrijf ook contact met ons opnemen. Stuur ons tekeningen, foto’s van objecten en vragen over herstoffering via het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Vragen

Stoffeerder Calypso beantwoordt graag uw vragen over herstoffering via de telefoon of mail. Voor locatie Zwartsluis belt u naar: 038-3869947 of: zwartsluis@stoffeerderijcalypso.nl. Voor de vestiging Capelle aan den IJssel: 010-4414418 of stuur een e-mail naar: capelle@stoffeerderijcalypso.nl.

Ook interessant:
Stoffeerderij Zwolle | Stoffeerbedrijf | Stoffeerderij | Meubelstofferen Rotterdam | Stofferen Rotterdam | Bank stofferen Zwolle

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel