• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Meubelstoffeer projecten

Stoffeerderij Calypso is de specialist bij uitstek voor al uw meubelstoffeer projecten. Wij werken samen met architecten, interieur- en jachtbouwers, bedrijven en particulieren. Iedereen is dus welkom bij Stoffeerderij Calypso, gevestigd nabij Rotterdam maar ook in de buurt van Zwolle. Wat uw stoffeerprojecten ook zijn, bij Stoffeerderij Calypso kunnen we het maken.

Vakmanschap en maatwerk bij al uw meubelstoffeer projecten

Bij Stoffeerderij Calypso kunnen we verschillende stoffeerprojecten voor u uitvoeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld geheel nieuwe meubelen stofferen, die bijvoorbeeld zijn ontworpen door een (interieur-)architect. Ook kunnen we uw oude meubels een nieuw leven in blazen door ze te herstofferen. In beide gevallen kunt u rekenen op echt vakmanschap. Wij zien het stofferen van meubels namelijk als een ambacht waar we erg trots op zijn. Alle meubelstoffeer projecten worden dan ook met precisie uitgevoerd zodat we tot een mooie afwerking kunnen komen. Zo kunnen we u verzekeren van een kwalitatief eindresultaat. Hierin staan uw wensen als klant voorop. U kunt dan ook volledig bepalen hoe het eindproduct eruit komt te zien. Op deze manier leveren wij dus echt een stukje maatwerk.

Uw stoffeerprojecten zijn in goede handen bij Stoffeerderij Calypso

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw meubelstoffeer projecten? Bezoek dan eens een keer een van onze showrooms in de buurt van Rotterdam of Zwolle. Hier kunt u ons aanbod aan verschillende opties in het echt bekijken en geven onze specialisten u een advies op maat voor uw stoffeerprojecten. Voor meer informatie over onze werkwijze en onze mogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 010-4414418 voor onze vestiging bij Rotterdam of naar 038-3869947 voor onze vestiging bij Zwolle. Wij staan u graag te woord en geven u een passend advies.

Ook interessant:
Meubelstofferings projecten | Bekleding caravan | Caravan bekleden | Stoel bekleden Zwolle | Bootkussens bekleden Zwolle | Meubelstoffeerderij Rotterdam

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel