• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Meubelstoffeerderij Rotterdam

Stoffeerderij Calypso vindt u in de regio Rotterdam voor het herstofferen van meubels en het ontwerpen en maken van meubels op maat. Met onze eigen meubelmakerij en stoffeerafdeling kunt u alles onder een dak regelen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de beste stoffenkeuzes. Calypso denkt met u mee over ontwerp, uitvoering en onderhoud.

Gespecialiseerd

Calypso is een meubelstoffeerderijin de regio Rotterdam met als specialisme jacht- en scheepsstoffering. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Wij maken voor u matrassen, banken, panelen en nog veel meer. Sinds 2008 hebben wij in Zwartsluis een vestiging waar onze specialisten voor scheepsstoffering werken. Zij weten alles van bekleding op maat die bestand is tegen vocht en zonlicht.

Stoffeerderij Calypso treft u ook in de regio Rotterdam in Capelle aan den IJssel. Hier kunnen wij ook scheepsstoffering verzorgen, maar richten wij ons ook op meubels voor onder meer caravan, woning of bedrijfsruimte. Bekijk eens ons portfolio voor werk van opdrachtgevers als gemeente, particulieren en bedrijven. Wilt u iets opnieuw laten bekleden, een zitmeubel op maat laten maken of restaureren? Stuur een foto in van het te bekleden object en stoffeerderij Calypso in de regio Rotterdam neemt contact met u op voor deskundig advies.

Contact

Meubelstoffeerderij Calypso in de regio van Rotterdam is te bereiken voor vragen op twee verschillende locaties. Voor Zwartsluis: 038-3869947 of zwartsluis@stoffeerderijcalypso.nl. Voor Capelle aan den IJssel belt u naar: 010-4414418 of mailt u naar: capelle@stoffeerderijcalypso.nl.

Ook interessant:
Caravankussens bekleden | Meubelstoffering | Bank kussens maken | Bekleden caravankussens | Bank bekleden Zwolle | Herstoffering Zwolle

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel