• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Meubelstofferen

Stoffeerderij Calypso is een ware specialist op het gebied van meubelstofferen. Wij zijn dan ook erg trots op het meubelstofferen als ambacht en hebben het verheven tot een waar vakmanschap. Hierdoor voeren we elke opdracht met de nodige aandacht en precisie uit. Dit ziet in het eindresultaat. Alle producten van Stoffeerderij Calypso hebben een erg mooie afwerking en onze gebruikelijke hoge kwaliteit.

Stoffeerderij Calypso: voor al uw werkzaamheden omtrent het meubelstofferen

Bij Stoffeerderij Calypso zijn we deskundig in alle aspecten van het meubelstofferen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het stofferen van nieuwe meubels die u bijvoorbeeld speciaal heeft laten ontwerpen, maar ook herstofferen behoort tot onze mogelijkheden. Op deze manier kunt u uw oude meubilair een nieuw leven inblazen. Niet alleen is dit erg voordelig, het is ook duurzaam. Deze duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan bij Stoffeerderij Calypso. Zo zorgen we bij het meubelstofferen voor een lange levensduur van de producten en gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke materialen. Dat is hoe we bij Stoffeerderij Calypso het verschil maken.

Laat u ook uw meubels stofferen door ons?

Kom eens langs in onze showrooms, gevestigd nabij Rotterdam en Zwolle en bekijk alle mogelijkheden voor het stofferen van uw meubels. Wij geven u graag een persoonlijk advies over het stofferen van uw meubels. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 010-4414418 voor onze vestiging in Rotterdam of naar 038-3869947 voor onze vestiging in Zwolle.

Ook interessant:
Meubelstoffeerder | Matrassen op maat Rotterdam | Caravan bekleding stofferen | Stoelzitting stofferen | Bootstoffering Zwolle | Meubelstoffering Emmeloord

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel