• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Meubelstoffering Emmeloord

Voor meubelstoffering in de regio Emmeloord contact op met Stoffeerderij Calypso. Hier staan we voor u klaar voor gestoffeerde zitmeubelen. Wij kunnen voor u een de perfecte bekleding verzorgen. Bovendien adviseren wij u over nieuwe bekleding in moderne stoffen. Wij stofferen woonkamermeubels, maar wij verzorgen ook scheeps- en jachtstoffering.

De specialist op het gebied van meubelstoffering in de regio Emmeloord

Calypso is al jaren dé specialist op het gebied van meubelstoffering in de regio Emmeloord. Met onze speciale service geven wij de meubels van klanten uit de regio Zwolle, Kampen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk een tweede leven. Onze deskundige medewerkers kijken uw meubelstuk helemaal na. Is er reparatie nodig van het binnenwerk, dan kunnen wij in ons meubelatelier uw geliefde meubelstuk opknappen, zodat het weer voor lange tijd mee kan. In onze twee showrooms in Zwartsluis en Capelle aan den IJssel kunt u stoffen komen bekijken. In de afgelopen jaren hebben wij een grote collectie opgebouwd aan kwaliteitsstoffen en bieden wij ruime keuze uit leer. Zit de stof van uw keuze er niet bij, dan zorgen wij ervoor dat we het in huis halen! Bekijk het vakwerk op het gebied van meubelstoffering dat Calypso heeft verricht voor bedrijven en particulieren uit de regio Emmeloord.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem voor meubelstoffering vrijblijvend contact op met stoffeerderij Calypso voor een prijsopgave of voor een afspraak bij ons op een van de twee locaties. Voor Zwartsluis belt u naar: 038-3869947 of stuur een mail naar: zwartsluis@stoffeerderijcalypso.nl. Voor Capelle aan den IJssel (regio belt u naar: 010-4414418 en mailt u naar: capelle@stoffeerderijcalypso.nl.

Ook interessant:
Jachtstoffering | Projectstoffering | Herstofferen tuinmeubels | Eetkamerstoelen bekleden | Bank stofferen kosten | Kussens bekleden Kampen

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel