• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Meubelstofferings projecten

Voor al uw meubelstofferings projecten bent u bij Stoffeerderij Calypso aan het juiste adres. U kunt voor uw project omtrent meubelstoffering terecht in onze vestiging nabij Rotterdam als bij onze vestiging nabij Zwolle. Voor deze projecten werken wij samen met onder andere architecten, interieur- en jachtbouwers, bedrijven en particulieren.

Maatwerk in al uw meubelstofferings projecten

Wij leveren al onze opdrachtgevers een product op maat. Zo kunt u voor uw meubelstofferings projecten bij ons onder andere zelf de materialen en afwerkingen kiezen. Hierbij kunt u rekenen op echt vakmanschap van ons team. Wij vinden namelijk dat stofferen echt een ambacht is. Daarom voeren wij ook elke opdracht met aandacht en precisie uit om tot een mooie afwerking te komen. Laat uw project uitvoeren door ons en profiteer van onze jarenlange ervaring en oneindige mogelijkheden met meubelstoffering.

De mogelijkheden voor uw meubelstoffering project

Wij van Stoffeerderij Calypso nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms, gelegen in de omgeving van Rotterdam en van Zwolle. U kunt daar zelf de mogelijke materialen bekijken en uitzoeken. Ook staan onze specialisten voor u klaar om u advies te geven voor uw meubelstofferings projecten. Voor meer informatie omtrent onze werkzaamheden en mogelijkheden kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 010-4414418 voor onze vestiging bij Rotterdam of naar 038-3869947 voor onze vestiging bij Zwolle. Onze specialisten staan u graag te woord om u een passend advies te geven voor uw project.


Ook interessant:
Meubelstoffering | Bank kussens maken | Bekleden caravankussens | Bank bekleden Zwolle | Herstoffering Zwolle | Caravankussens bekleden

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel