• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Projectstoffeerder

Stoffeerderij Calypso is uw projectstoffeerder voor al uw werkzaamheden omtrent meubelstoffering. Wat uw wens voor stoffering ook is, Stoffeerderij Calypso kan het waarmaken. Wij leveren namelijk echt vakmanschap wat u terug ziet in het resultaat. Hierbij leveren we ook nog eens echt maatwerk. Zo worden in overleg de gewenste uitstraling en zitcomfort van het meubel besproken. Ook de stiksels en andere detailleringen worden gezamenlijk bepaald. Zo kunt u precies de look van uw meubel bepalen.

Uw projectstoffeerder voor zowel nieuwe projecten als herstoffering

U kunt Stoffeerderij Calypso inschakelen als projectstoffeerder voor talloze verschillende projecten. Zo kunnen wij gehele nieuwe meubels stofferen maar ook uw oude zitmeubels herstofferen. Voor het produceren en stofferen van nieuwe meubels werken we veel samen met ontwerpers en (interieur-)architecten. In dit geval produceren wij de projecten die zij ontworpen hebben. Voor bedrijven voeren we vaak een herstoffering van de meubels uit, waardoor hun oude interieur een nieuw leven in wordt geblazen. Wij zijn een projectstoffeerder op maat, wat ons tot een geschikte partner maakt voor u en/of uw bedrijf.

Laat ons ook uw meubels stofferen

Overweegt u de zitmeubelen in uw bedrijf of organisatie een nieuw leven te gunnen? Of wil u de door u ontworpen meubels laten produceren? In beide gevallen informeren wij u graag over onze werkwijze en de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 010-4414418 (Rotterdam) of 038-3869947 (Zwolle) en kom er achter wat wij kunnen betekenen voor u of uw bedrijf. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms nabij Rotterdam of Zwolle.

Ook interessant:
Meubelstofferen Rotterdam | Stofferen Rotterdam | Bank stofferen Zwolle | Stoffeerderij Rotterdam | Scheepsstoffering | Projectstoffering Rotterdam

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel