• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Projectstoffering Rotterdam

Projectstoffering in Rotterdam laat u uitvoeren door Stoffeerderij Calypso. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel en in Zwartsluis. Van hieruit bieden wij een veelzijdige dienstverlening aan als het gaat om stoffering. Of het nu gaat om stofferen of herstofferen van meubels, interieur van schepen en jachten of complete projectstoffering, het kan allemaal bij Stoffeerderij Calypso. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende service, hoogstaande kwaliteit van product en dienst en scherpe prijzen. Bezoek onze showroom waar wij u graag voorzien van meer informatie over onze mogelijkheden en een advies op maat.

Projectstoffering Rotterdam: wij bieden u het totaalpakket

Projectstoffering in Rotterdam en omgeving: door de jaren heen zijn wij bij vele bedrijven naar volle tevredenheid van dienst. Het produceren van zitmeubelen op maat behoort tot ons specialisme. Van eenvoudige schets tot een hoogwaardig eindresultaat. Het is bij ons in vertrouwde handen. Het gehele proces – van ontwerp tot daadwerkelijke productie – verloopt in nauwe samenspraak met u als klant. Omdat wij binnen ons bedrijf beschikken over een rompenmakerij kunnen wij het gehele proces van projectstoffering in eigen beheer uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat wij gedurende het proces gemakkelijk kunnen bijsturen mochten uw wensen en voorkeuren veranderen. Onze werkwijze is even eenvoudig als doeltreffend:

  • Wij nemen de stand van zaken op (conditie van het binnenwerk wordt bekeken, maten opgenomen en de bereikbaarheid wordt in kaart gebracht).
  • Vervolgens brengen wij een advies uit met betrekking tot materiaalkeuze en kan eventueel een proefsample voor u worden gemaakt waarna een offerte volgt.
  • Vervolgens gaan we over tot productie op basis van een realistische planning.

Meer weten? Neem contact op!

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om projectstoffering in omgeving Rotterdam? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant:
Tuinmeubel kussen bekleden | Bank bekleden kosten | Stoelen herstofferen | Meubels opnieuw stofferen Zwolle | Stoffeerder Zwolle | Meubelstofferen

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel