• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Stoffeerder Zwolle

In ruim twintig jaar heeft stoffeerder Calypso zicht ontwikkeld als de specialist in scheeps- en jachtstoffering van de regio Zwolle en is het uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met twee locaties. Wij bieden oplossingen op maat voor jacht- en scheepsbouwers, maar ook voor architect en interieurontwerpers uit Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Uiteraard kunt u als particulier ook met uw opdracht voor bootinterieur, woonkamermeubels of caravanbank bij ons terecht.

Ervaren stoffeerder voor klanten uit Zwolle

Stoffeerder Calypso biedt klanten uit de regio Zwolle maatwerk dankzij de verschillende gespecialiseerde teams met vakmensen. Omdat scheeps- en jachtstoffering kennis van zaken vereist, hebben wij in Zwartsluis een team van specialisten in dienst die zich bezighouden met het stofferen en bekleden van interieurs van boten. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om samen te werken met bedrijven die actief zijn in architectuur en interieurontwerp. Wij werken met eigen vakmensen als:

  • meubelmakers
  • stoffeerders
  • restaurateurs

U kunt de locaties van stoffeerder Calypso bezoeken in Capelle aan den IJssel of Zwartsluis (regio Zwolle) van maandag tot vrijdag tussen 8:30 en 17:00. Bekijk hier onze grote collectie aan kwaliteitsstoffen en verschillende soorten leer.

Contacteer ons!

Stoffeerder Calypso is telefonisch en per mail te bereiken voor vragen over onze diensten en prijzen. Voor Zwartsluis belt u naar: 038-3869947 of zwartsluis@stoffeerderijcalypso.nl. Voor Capelle aan den IJssel: 010-4414418 of stuur een e-mail naar: capelle@stoffeerderijcalypso.nl.

Ook interessant:
Meubelstoffering Emmeloord | Meubelstoffeerder | Matrassen op maat Rotterdam | Caravan bekleding stofferen | Stoelzitting stofferen | Bootstoffering Zwolle

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel