• Topmerken
  • Duurzame kwaliteit
  • Uitgebreid aanbod stoffen
  • Herstofferen van meubelen

Stofferen Rotterdam

Meubels stofferen laat u in de regio Rotterdam over aan Stoffeerderij Calypso. Al ruim 20 jaar verzorgen we bij Calypso het herstofferen, ontwerpen en maken van meubels op maat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een deskundig advies, een professionele service en stoffeerwerk op maat. U kunt bij ons het hele proces van stofkeuze tot ontwerp, uitvoering en onderhoud laten verzorgen. Wij denken graag met u mee!

Specialist in stofferen in de omgeving van Rotterdam

Calypso is dé meubelstoffeerderij in Rotterdam en omgeving voor het repareren, stofferen en opnieuw bekleden van al uw meubels. Het stofferen van jachten en schepen is de specialisatie van onze vestiging in Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor het stofferen van:

  • Matrassen
  • Banken
  • Panelen

Door de jarenlange ervaring en vakkundige kennis kunnen we voor u in de stoffeerderij nabij Rotterdam ook het stofferen van caravans, woningen en bedrijfsruimtes verzorgen. Zou u graag een meubel opnieuw willen laten bekleden, uw kussens willen voorzien van een nieuwe stof of kan uw oude fauteuil wel een restauratie gebruiken? Kom dan langs in onze showroom voor meer informatie en een deskundig advies!

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Naast een breed aanbod stoffen, een uitgebreide service en een deskundig advies staan duurzaam en verantwoord ondermen ook hoog in het vaandel bij Stoffeerderij Calypso. Bij het selecteren van onze materialen staan levensduur en milieuvriendelijkheid dan ook bovenaan. Zo dragen we niet alleen een steentje bij aan het milieu maar kunnen we u tevens voorzien van de beste kwaliteit. Heeft u vragen of zou u graag meer over onze producten te weten komen? Neem dan gerust contact met ons op!

Meubelen laten stofferen in Rotterdam en omgeving? Kom langs of neem contact op!

Ook interessant:
Stoelen herstofferen | Meubels opnieuw stofferen Zwolle | Stoffeerderij Rotterdam | Scheepsstoffering | Tuinmeubel kussen bekleden | Bank bekleden kosten

Voor directe vragen kunt u ook het formulier hieronder invullen!

Velden met * zijn verplicht

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel